Ingredients:
2 tauletes de xocolata per cobertura
400g de nata muntada
200g de nata líquida
1 cullerada de cardamom
1 cullerada de canyella mòlta
1 mango
1 aranja rosa
diverses fruites vermelles (mora,maduixa)
Elaboració del plat:
Escalfeu la nata líquida amb les llavors de cardamom i la canyella fins que comenci a bullir.Fora del foc afegiu la xocolata trossejada i remenar-ho fins que quedi fos. Passar-ho per un colador i deixar refredar.
Barrejar la preparació anterior amb la nata muntada, posar-ho a una mànega pastissera i omplir vasos o bols.
Tallar i decorar la mousse.
Presentada per Assumpció Fontcuberta
Les receptes de les dones de Palou









Galeria d'imatges
MOUSSE DE XOCOLATA AMB ESPÈCIES
Publicat per
Encarna Garcia
a
16:58
dimecres, 22 de febrer del 2012
Etiquetes de comentaris:
Fruita,
Postres,
Trobada Xocolata,
Xocolata
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (26)
- Bolets (33)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (98)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Llegums (30)
- Làctics (18)
- Marisc (31)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (25)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (79)
- Postres (126)
- Primers plats (192)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada