Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CREMA DE CARBASSA I CARBASSÒ

dimecres, 13 de desembre del 2017
Ingredients: 
Foto: Assumpció Volart


per 4 persones

200 gr Carbassa
200 gr Carbassó
2 ut Porro
2ut Pastanaga
Pa torrat
1Cullera Gingebre
Sal
Oli d`oliva

Elaboració del plat:

En una  cassola amb oli, introduir el  porro tot ben tallat. Afegir la carbassa, el carbassó i la pastanaga i deixar coure durant 5 minuts.
Cobrir d'aigua, afegir sal i gingebre i deixar bullir fins que les verdures siguin cuites, aproximadament 30 minuts.
Passar tot per la batidora elèctrica fins que quedi ben fi. Per servir-lo, afegir el pa torrat a sobre.
Bon profit.

Presentada per: Assumpció Volart:



1 comentaris:

  1. Unknown ha dit...:

    Em sembla molt interessant, "m'han donat carbassa" i probaré la recepta!
    Gràcies

Publica un comentari a l'entrada