Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

COCA D'ANIS

dimarts, 3 de juny del 2025


 Ingredients

300 g de sucre

300 g de farina

100 cl de llet

50 cl d'anís

50 cl d'oli

llimona rallada

3 ous 1 sobre de llevat

1 pessic de sal

1 pesic de matafaluga

257 g de pinyons


Elaboració del plat

Muntar  les clares a punt de neu. A mig batre-les afegir-hi una cullerada de sucre (aixi un cop muntades no baixaran)

Barrejar els rovells d'ou, el sucre, la ralladura de la llimona el pessic de matafaluga i la sal.

Afegir-hi l'oli, l'anis i la llet.

Batre-ho fins que quedi ben barrejat.

Sense deixar de remenar, anar-hi afegint la farina barrejada amb el llevat. Millor si es tamisa per evitar grummolls. Finalment es barreja suaument amb la clara d'ou.

Abocar-ho en una safata i escampar-hi per sobre els pinyons i una mica de sucre.

Es posa a la meitat del forn a 180º de 20 a 25 minuts ( l'estona depèn del forn).


Presentada per: Salomé Sanchez

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada