Ingredients
300 g de sucre
300 g de farina
100 cl de llet
50 cl d'anís
50 cl d'oli
llimona rallada
3 ous 1 sobre de llevat
1 pessic de sal
1 pesic de matafaluga
257 g de pinyons
Elaboració del plat
Muntar les clares a punt de neu. A mig batre-les afegir-hi una cullerada de sucre (aixi un cop muntades no baixaran)
Barrejar els rovells d'ou, el sucre, la ralladura de la llimona el pessic de matafaluga i la sal.
Afegir-hi l'oli, l'anis i la llet.
Batre-ho fins que quedi ben barrejat.
Sense deixar de remenar, anar-hi afegint la farina barrejada amb el llevat. Millor si es tamisa per evitar grummolls. Finalment es barreja suaument amb la clara d'ou.
Abocar-ho en una safata i escampar-hi per sobre els pinyons i una mica de sucre.
Es posa a la meitat del forn a 180º de 20 a 25 minuts ( l'estona depèn del forn).
Presentada per: Salomé Sanchez
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada