Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

ESPAGUETIS A LA CARBONARA DEL MEU TIET LLUIS

dimecres, 5 de febrer del 2025

 Ingredients:

400 g de pasta (espaguetis o tallarines) seques o fresques

1 ou sencer

200 g bacó

parmesà ratllat (opcional)

Elaboració del plat:

Es tracta d'una recepta molt fàcil i senzilla però alhora molt gustosa.

Primer prepareu la salsa, com ja sabeu, es la salsa qui espera la pasta, en aquest cas, poseu a fregir el bacó fins que quedi ben daurat.

Després feu bullir la pasta en aigua abundant. Un cop cuita, escorreu la pasta i l'aboqueu per sobre el bacó fregit i l'ou cru.

Remeneu fins a obtenir una barreja de pasta untuosa.

Ho podeu rematar, segons el gust, amb una mica de parmesà ratllat.

Espero que us agradi.

Bon profit.

Recepta presentada per: Anna Jordan

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada