Galeria d'imatges

dimarts, 3 de juny del 2025

ROSCOS DE VI


 Ingredients:

1 got d'oli de girasol

1/2 got de vi blanc

1/4 de got de sucre

2 i 3/4 got farina reposteria

10 g llevadura 

ratlladura de una llimona

una punta de sal

sobre i canyella per rebossar

Elaboració del plat:

Es barreja amb baretes a ma, l'oli, el vi, el sucre, la ratlladura i la sal. S'afegeix la farina passada pel sedàs, el llevat i s'amassa fins que no s'enganxi a les mans.

Ens untem les mans amb una mica d'oli, es fan els roscos i es posen sobre una safata amb paper de forn.

Posareu la safata al forn a 180º uns 15 minuts, no han de quedar torrats.

Barrejeu el sucre amb una mica de canyella i passeu els roscos abans que es refredin.

Surten uns 16 roscos grossets.

Presentada per: Josep Melgarejo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada