Passa'm la Recepta

Les receptes de les dones de Palou

Galeria d'imatges

▼
divendres, 5 de desembre del 2025

Pèsols ofegats

›
 Ingredients: 400 g de pèsols cuits  1 ceba  60 g de pernil a daus  1 copa de vi blanc  2 culleradas soperas de salsa de tomàquet  2 ous  Ol...

Pastís de galetes amb xocolata

›
Ingredients:  - 1 litre de llet sencera + una mica mes per remullar les galetes.   - 3 rajoles de xocolata amb llet Nestle.   - 1 sobre de F...

Mongeta blanca amb tomàquet i parmesà

›
 Ingredients: 450 g de mongeta blanca seca  1 gra d'all  1 ceba  1 pebrot verd  2 cullerades de puré de tomàquet italià  450 ml d'ai...

Llenties estofades

›
 Ingredients: Llenties  Cap de costella de porc  1 tall de cansalada viada  1 ceba grossa  Oli d'oliva  1 cabeça d'alls  1 fulla de ...

Judias blancas con hinojo y mejillones

›
 Ingredients:  20 mejillones   4 ajos tiernos   1/4 de bulbo de hinojo fresco   1/2 litro de fumet de pescado Preparació: Limpiar los mejill...
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Les autores

  • Assumpció Volart
  • Assumpció Fontcuberta
  • Conxi Parrado
  • Dolors
  • Encarna Garcia
  • Irene Feliu
  • Mª Rosa Dantí
  • Passa'm la Recepta
  • Roser Blasco
Amb la tecnologia de Blogger.