Ingredients;
Per 2 persones
4 carbassons
2 alberginies
Oli i sal
1 botifarra negra
1 3 talls de cansalada curada
1 tall de formatge de rul-lo de cabra
4 puntes d'espàrrecs
Elaboració del plat;
Pelar els carbassons, tallar-llos a rodanxes, coure'ls a la paella amb oli, un cop cuit tirar-hi la sal. Reservar.
Pelar les alberginies, un cop cuit tira-hi la sal. Reservar.
Tallar la cansalada petita i coure-la paella sense oli. Reservar.
Treure el budell de la botifarra, coure-la esmicolada a la paella amb una mica d'oli.Reservar.
Les puntes d'espàrrecs les podeu coure al microones.
Enrossir el tall de formatge de r de cabra en una paella amb una mica de sucre. Reservar
Per muntar el plat: Poseu-hi un cilindre d'acer i aneu fents capes amb l'albergínia, la botifarra negra, el carbassó, la cansalada i a sobre el formatge.
Treure el cilindre i poseu les puntes d'espàrrecs per decorar.
Presentat per; Monserrat Pujadas
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada