Galeria d'imatges

dimarts, 3 de juny del 2025

PASTÍS DE CARBASSÓ I ALBERGÍNIA


 Ingredients;

Per 2 persones

4 carbassons

2 alberginies

Oli i sal 

1 botifarra negra

1 3 talls de cansalada curada

1 tall de formatge de rul-lo de cabra

4 puntes d'espàrrecs


Elaboració del plat;

Pelar els  carbassons, tallar-llos a rodanxes, coure'ls a la paella amb oli, un cop cuit tirar-hi la sal. Reservar.

Pelar les alberginies, un cop cuit tira-hi la sal. Reservar.

Tallar la cansalada petita i coure-la paella sense oli. Reservar.

Treure el budell de la botifarra, coure-la esmicolada a la paella amb una mica d'oli.Reservar.

Les puntes d'espàrrecs les podeu coure al microones.

Enrossir el tall de formatge de r de cabra en una paella amb una mica de sucre. Reservar

Per muntar el plat: Poseu-hi un cilindre d'acer i aneu fents capes amb l'albergínia, la botifarra negra, el carbassó, la cansalada i a sobre el formatge.

Treure el cilindre i poseu les puntes d'espàrrecs per decorar.


Presentat per;  Monserrat  Pujadas


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada