Galeria d'imatges

dimarts, 3 de juny del 2025

CLOÏSES A LA MARINERA

Foto: Dolors Vilaró

 Ingredients: 

1/2 kg de cloïses

1 ceba gran

1 bitxo

1 vaset de conyac

oli i sal

Elaboració del plat:

Pimer de tot deixareu les cloïses en aigua i sal una estona perquè deixin anar tota la sorra, després les esbandireu. En una cassola hi poseu un raig d'oli i la ceba tallada ben petita, la feu coure sense que arribi a enrossir-se juntament amb el bitxo. En una cassola apart feu obrir les cloïses i guardeu el fumet que hauran deixat anar. Agafeu aquest suc i juntament amb la ceba ho passeu pel minipimer. Poseu les cloïses a la cassola on heu cuit la ceba i tireu la salsa per sobre, engegeu el foc i quan estigui ben calent hi tireu el conyac i ho flamejeu. Llestes per menjar.

Presentada per: Dolors Vilaró

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada