Foto Mª Rosa Clavería |
4 varats
1 taronja
1 llimona petita
5 grans d’all
1 ceba grossa
2 fulles de llorer
1 gotet de vi blanc
1 cullerada de grans de pebre
Elaboració del plat
Rentar els varats, treure’ls totes les espines. Posar-los en una
plata, salar-los i deixar reposar.
Tallar la ceba laminada i amb unes cullerades d’oli, posar-ho en
una cassola amb la ceba i els alls laminats, les fulles de llorer partides i
els grans de pebre. Quan estigui una mica cuit, posar-hi la pell de la taronja
i la pell de la llimona laminades, i deixar-ho coure uns 10 minuts. Després
tirar-hi el suc de la taronja i la llimona, i al cap de 5 minuts el got de vi
blanc, i que cogui uns 10 minuts. (Si ho trobeu molt àcid, tireu-hi una
culleradeta de sucre). Seguidament treure les pells de la taronja i de la
llimona , posar els varats dins de la cassola amb la pell a sota i deixar-lo 5
minuts, apagar el foc, tapar la cassola i deixar-los reposar.
Queda encara més bo si es menja l’endemà.
BON PROFIT.
Presentada per Mª Rosa Clavería
Presentada per Mª Rosa Clavería
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada