Foto: Assumpció Volart |
1 kg de musclos
2 pastanagues
½ carbassó
2 cues de cebes tendres
Suc de dues taronges
Suc d’una llimona
Julivert picat
Sal
Pebre negre amb gra
Oli d’oliva
(Per 6 persones)
Elaboració del plat:
Presentada per: Assumpció Volart
Obriu els musclos al vapor i els reserveu. A continuació talleu a Juliana la pastanaga, el carbassó i les dues cues de cebes tendres. Escorreu el suc de les taronges i la llimona.
Per començar poseu al foc una paella amb força oli, quant estigui ben calent poseu-hi uns quant grans de pebre negre i seguidament les verdures tallades i la sal, ho heu de remenar fins que estiguin daurades. Tot això ho heu de fer a foc fortet.
Tot seguit tireu el suc de les taronges i la llimona i seguiu remenant-ho fins que s’espesseixi.
Per acabar poseu els musclos i per damunt una mica de julivert picat i apagueu el foc.
Ja ho teniu a punt de servir i llepar-vos els dits.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada