Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CONILL A LA VINAGRETA

dimecres, 15 d’abril de 2015
Ingredients:

Foto per.Mª Rosa Dantí

.

 1 conill (tallat a trossos)
3 grans d’all 
  1 fulla de llorer
 1 got de vinagre
10 grans de pebre
2 claus d'espècia
Farigola
Safrà



Elaboració del plat:


Per començar poseu el conill a coure a la cassola amb oli ben calent. A continuació, quan s’hagi enrossit, feu una picada amb l’all i el safrà i desfeu-la en un got de vinagre.
Seguidament afegiu la picada a la cassola amb el llorer, el pebre, els claus i la farigola.
Per acabar, afegiu-hi un got d’aigua, tapeu la cassola i deixeu que acabi de coure.

Bon profit

Presntada per: Mª Rosa Dantí



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada