un petricó de llet, (235ml).
100 gr de mantega
una culleradeta de sal
150 gr de farina
1 culleradeta de vainilla
4 ous
Elaboració del plat:
Poseu els ingredients la llet, mantega, sal, vainilla, poseu-ho tot al foc. Quan bulli s’hi tira la farina remenant fins que quedi una pasta compacta. Retireu del foc i deixeu reposar uns 10 minuts.
Tot seguit afegiu-hi els ous tirant-los d’ un en un ben remenats.
Escalfeu el forn a 200g, feu boletes amb una cullereta i poseu-les a la safata i al forn, aproximadament de 15- 20 minuts, depèn del forn.
Retireu del forn, talleu per la meitat i les ompliu de crema, nata, trufa, al gust de cada un. Després tirem sucre glas per sobre.
Estan a punt de disfrutar.
Tot seguit afegiu-hi els ous tirant-los d’ un en un ben remenats.
Escalfeu el forn a 200g, feu boletes amb una cullereta i poseu-les a la safata i al forn, aproximadament de 15- 20 minuts, depèn del forn.
Estan a punt de disfrutar.
Fotos: Assumpció Volart
Presentada per: Assumpció Volart
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada