Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

POLLASTRE AMB PRUNES I PINYONS

dimecres, 3 d’abril del 2013
Ingredients:


1 Pollastre de pagès de 2 kg
100 grs. de pinyons
400 grs. de prunes
1 ceba grossa
1 got de brandy
1 got de vi blanc
Brou de carn,oli
Farina, sal i pebre

Elaboració del plat:

Tallarem el pollastre a octaus i salpebrarem.
En una paella el fregim, i quan estigui daurat, hi afegim el brandy (que hem tingut les prunes en remull ). El retirem a una cassola.
Amb el mateix oli daurarem una mica els pinyons i els treiem.
Sofregim la ceba picada, torrem una mica de farina i ho deixem barrejat.
Posem 1 got de vi blanc i quan se l' ha begut , afegim el brou.
Deixar reduir una mica i posar-hi el pollastre, les prunes i pinyons.
Deixar coure 30 minuts i millor d' un dia per l'altre.
Presentada per Irene Feliu

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada