Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

QUICHE DE CALÇOTS

dimecres, 6 de març del 2013

Ingredients:

Pasta de full
16 calçots ( segons la mida)
6 ous sencers
1 ampolla de crema de llet
100 grs. de formatge rallat
100 grs. de pernil dolç (tall gruixut)

Elaboració del plat:

Posar la pasta de full en un motlle d'uns 22 cms. punxar-la per que no pugi.
Tallar els calçots per la meitat, enfarinar-los i fregir-los.
Batre els ous, afegir-hi la crema de llet i els calçots.
Posar-ho tot sobre la pasta de full.
Posar el pernil dolç tallat petit i el formatge ratllat per sobre.
Posar-ho al forn a 180º per dalt i per baix, durant 45 minuts.
Servir calent.

Presentada per Montserrat Pujades.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada