Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PASTA DE FULL AMB TOMÀQUETS

dimecres, 20 de març de 2013
Ingredients:


300g de pasta de full
4 tomàquets
2 cebes tendres
1 pebrot
1 carabassó
100g de formatge emmental rallat
una cullerada de sucre
oli d'oliva
sal


Preparació :
      
En una safata amb paper de forn posar-hi la  pasta de full , fer uns pessics  al voltant d' uns 2 cm.    
Tallar les verdures  menys els tomàquets i estovar-les amb una mica d'oli a la paella.
Col·locar les verdures sobre el full i acabar amb una capa de tomàquets, espolsar amb una mica de sucre i un pessic de sal.
 Escalfar el forn a 180º . Posar el formatge sobre els tomàquets i entrar al forn 30 minuts. Per decorar amb orenga i julivert.

Presentada per Assumpció Volart

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada