Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

FLAM DE TURRÓ DE XIXONA

dimecres, 6 de març del 2013
Ingredients:



1 barra de 300grs de turróde xixona
250cc de nata per montar
250cc de llet sencera
125grs de sucre
4 rovells d'ou
6 fulles de gelatina
pel sucre cremat sucre aigua o carmel liquit preparat

Elaboració del plat:

Esmicolar el turró i reservar
Montar la nata i reservar
Posar la gelatina en aigua freda 5 minuts
Fer una crema anglesa amb la llet, el sucre i els rovells d'ou,
posar-ho al foc i quan arrenqui el bull parar-ho.
A la crema afegir-hi la gelatina escorreguda per que es desfaci
Colar-ho tot en un bol
Afegir-hi el turró, remenat bé.
Quan la crema estigui tèbia afegir-hi la nata muntada remenant a poc a poc.
Fer el sucre cremat amb aigua i sucre
Untar un motllo corona amb el sucre cremat o caramel líquid, i tirar-hi tota la crema.
Posar-ho a la nevera 1 dia
Es pot acompanyar amb neules de xocolata.

Presentada per Montserrat Pujadas

     

    

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada