Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

FLAM DE CALÇOTS

dimecres, 6 de març del 2013

Ingredients:

10 calçots
4 ous
100 ml. nata líquida
Una culleradeta de sal
Pebre
Una mica de nou moscada
Salsa per calçots

Elaboració del plat:

Per començar, courem els calçots  al microones, seguint les indicacions del vostre microones (amb el meu he trigat uns 5 minuts aproximadament).
Un cop cuits els tallarem a trossos petits i els posarem en un bol. Hi posarem els ous, la nata líquida, la sal, el pebre i la nou moscada. Ho batrem bé, jo he fet servir la batedora normal.
Un cop obtinguem com una mena de puré, el posarem a les flameres que prèviament haurem pinzellat amb mantega fosa. Courem  els flams al bany maria, al forn, durant uns 35-40 minuts a 180º, o fins que al punxar-los surti sec.
Quan siguin cuits els deixarem refredar una mica i desmotllarem.  Els servirem encara calents acompanyats per salsa de calçots.

Presentada per Montse Torrents

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada