Ingredients:
200 g. de mongetes cuites
100 g. de col cuita
50 de botifarra negra
6 moixernons secs
Pa ratllat
Ou
Amb aquesta mida surten unes 15 croquetes
Elaboració del plat:
Es couen les mongetes i la col per separat. Es posen les mongetes en un plat i s'aixafen amb la col.
Quan ja estiguin força aixafades, s'hi afegeix la botifarra negra i els trossos de bolets tallats ben petits.
Es posa tot en una paella i s'hi afegeix la llet i la farina per espessir.
Es deixa coure una mica més. S'apaga el foc i es posa en una plata per a que es refredi.
Un cop fred ja es poden fer les croquetes i fregir-les.
S'arrebossen amb un ou batut i pa ratllat.
Per a que no es desfacin, fregir-les amb oli ben calent.
Si es vol, es poden fer dues capes d'arrebossat.
Presentada per Mª Assumpciò Fontcuberta
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
CROQUETES DE MONGETES DEL GANXET
Publicat per
Conxi Parrado
a
17:52
dimecres, 20 de març del 2013
Etiquetes de comentaris:
Bolets,
Entrants,
Llegums,
Productes de Palou,
Trobada Mongetes del Ganxet
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada