Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CROQUETES DE MONGETES DEL GANXET

dimecres, 20 de març del 2013
Ingredients:

200 g. de mongetes cuites
100 g. de col cuita
50 de botifarra negra
6 moixernons secs
Pa ratllat
Ou

Amb aquesta mida surten unes 15 croquetes



Elaboració del plat:

Es couen les mongetes i la col per separat. Es posen les mongetes en un plat i s'aixafen amb la col.
Quan ja estiguin força aixafades, s'hi afegeix la botifarra negra i els trossos de bolets tallats ben petits.
Es posa tot en una paella i s'hi afegeix la llet i la farina per espessir.
Es deixa coure una mica més. S'apaga el foc i es posa en una plata per a que es refredi.
Un cop fred ja es poden fer les croquetes i fregir-les.
S'arrebossen amb un ou batut i pa ratllat.
Per a que no es desfacin, fregir-les amb oli ben calent.
Si es vol, es poden fer dues capes d'arrebossat.

Presentada per Mª Assumpciò Fontcuberta

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada