Foto Maria Bouterin |
Enciam
1 ou dur
Olives, julivert
Oli, vinagre
Pebre negre
Pebre vermell
Cigrons cuits
1 tomàquet
1 ceba,
1 all
Elaboració del plat:
Tallem el tomàquet, l'enciam i la ceba a trossets ben petits. Ho barregem amb els cigrons cuits i l'ou dur tallat. Fem una vinagreta amb oli, vinagre, all esmicolat, pebre i sal. Tot ben remenat o, si es prefereix, triturat amb la batedora. Aboquem aquesta vinagreta per sobre de l'amanida i ja la tenim a punt.
Aquesta amanida se serveix freda i resulta molt adient per a l' estiu
Presentada per Assumpció Volart
1 tomàquet
1 ceba,
1 all
Elaboració del plat:
Tallem el tomàquet, l'enciam i la ceba a trossets ben petits. Ho barregem amb els cigrons cuits i l'ou dur tallat. Fem una vinagreta amb oli, vinagre, all esmicolat, pebre i sal. Tot ben remenat o, si es prefereix, triturat amb la batedora. Aboquem aquesta vinagreta per sobre de l'amanida i ja la tenim a punt.
Aquesta amanida se serveix freda i resulta molt adient per a l' estiu
Presentada per Assumpció Volart
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada