Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

L'EMPEDRAT

dimecres, 6 de febrer de 2013
Ingredients:
300 g. de mongetes seques fines
200g. de bacallà
2 tomàquets dels d,amanir
1 ceba un xic grossa
olives negres i blanques
2 ous durs
Ingredients Salsa vinagreta:

12 cullerades d'oli
3  cullerades  de vinagre
sal i pebre


Elaboració del plat:

Coure les mongetes, que s'han de posar en remull tota la nit. Després d'haver-les rentat es posen en aigua freda abundant en una olla, a la qual afegirem una ceba partida per la meitat.
Quan acabin de coure's hi posarem la sal.
En una plata, es posen alternadament, mongetes, bacallà (primerament remullat i esmicolat), el tomàquet tallat a trossos petits, la ceba a trossets i els ous durs a cuadrets i les olives, tot això ben regat amb la salsa vinagreta.
Abans de servir-lo, es posa una estona a la nevera.


Presentada per Mª  Rosa Dantí:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada