Foto: Roser Blasco |
1 Bròquil gran
1/2 K. Mongetes
1 Gra d'all
Cansalada o bacó al gust
Elaboració del plat
Bullir el bròquil i les mongetes a part.
En una paella fregir el gra d'all tallat molt petit i la cansalada o el Bacon també tallat petit.
Afegir el bròquil molt escorregut i xafar-lo bé; posar les mongetes també escorregudes, remenar-ho
i fer una truita rodona sense ous. Una vegada a fet crosta per un costat tombar la i fer-ne a
l'altre.
1/2 K. Mongetes
1 Gra d'all
Cansalada o bacó al gust
Elaboració del plat
Bullir el bròquil i les mongetes a part.
En una paella fregir el gra d'all tallat molt petit i la cansalada o el Bacon també tallat petit.
Afegir el bròquil molt escorregut i xafar-lo bé; posar les mongetes també escorregudes, remenar-ho
i fer una truita rodona sense ous. Una vegada a fet crosta per un costat tombar la i fer-ne a
l'altre.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada