Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

pastis de pinya

dimarts, 14 d’agost del 2012
Ingredients:

1 pinya natural (o de conserva)
150 de sucre
3 ous
1/4 l de llet
3 cullerades de farina de blat de moro


Elaboració del plat:

Primer de tot, agafem un pot i hi posem el sucre i els rovells d' ou; ho remenem i hi afegim la llet i la farina de blat de moro.  Hem de fer que la pasta quedi sense cap grumoll de la farina.
A continuació, posem el pot al foc i anem remenat fins que arrenqui el bull; després, treiem el pot del foc i continuem remenant fins que es refredi una mica.
Tot seguit, triturem la pinya ben fina i la posem dins del pot. Ho remenem ben remenat i ja ho podem posar en cassoletes individuals o en una flamera gran.
Un cop fret, ja ho podem condicionar dins de la nevera. Es un postre deliciós.

Presentada per Mª Rosa Claveria

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada