Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PATE DE BONITOL

dimarts, 8 de maig del 2012
Ingredients:


450 gr de bonítol
100 gr de salmó fumat
75 gr de mantega
1/4 l de nata líquida
3 ous durs picats fins
sal, pebre, julivert picat
gelatina en pols

Elaboració del plat:

Batre el bonítol de llauna amb el seu suc i la mantega, afegiu els ous picats. Batre la nata a part amb la batedora.
Salpebrar, tirar el julivert picat i suc de llimona. Després incorporem la gelatina en el seu punt.
Barrejar-ho tot amb la nata.
Oliar un motlle i afegir la barreja.
(GELATINA) 2 cullerades de cafè barrejades amb aigua, posar-ho a foc suau fins que s'hagi desfet tot,aleshores deixa refredar una mica i afegir al bonítol es guarda el motlle amb la barreja a la nevera
Presentada per Encarna Garcia

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada