Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

MOUSSE DE XOCOLATA

dimecres, 2 de maig del 2012
Ingredients:


200 g de xocolata
30 g de mantega
50 g de sucre
4 ous
1 cullerada de conyac

Elaboració del plat:

En un cassó al bany maria, desfeu la xocolata i la mantega. En un  a part, poseu-hi els 4 rovells d'ou i barregeu-los amb el sucre i el conyac fins que obtingueu una barreja ben espumosa. Barregeu-ho amb la xocolate i tot seguit les clares a punt de neu.
S'ha de barrejar amb molt de compte la pasta remenant de baix a dalt sensa batre la
Guardeu-ho a la nevera en recipients ( copes, bols , gots..) adequats per dur a la taula.
Presentada per Montserrat Rabinat tret del llibre UNA DÈRIA PELS FOGONS  de Montserrat Ponsa i Tarrés.

                                                                                         

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada