Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

LLUÇ A LA PAPILLOTE

dimecres, 9 de maig del 2012
Ingredients:


1 lluç
2 porros
2 pastanagues
2 tomàquets
espàrrecs
xampinyons

Sofregit::
ceba,
tomàquet,
alls i julivert picat

Elaboració del plat:

Talleu els porros i les pastanagues a tires, els tomàquets a rodanxes fines, uns espàrrecs i també alguns xampinyons trossejats, i els col·loqueu sobre un tros de paper d'alumini.
Afegiu el lluç salpebrat i ho assaoneu tot, acompanyant-lo d'un rajolí d'oli d'oliva.
Tanqueu el paper d'alumini doblegant-lo hermèticament i l'enforneu uns 15 minuts a 180º.
Prepareu un sofregit i quan el peix estigui llest, s'hi afegeix per sobre.

Presentada per Irene Feliu

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada