1 kg. de lluç
1 kg. de pèsols
farina blanca
pebre blanc
oli
sal
alls
julivert
Elaboració del plat:
Fem bullir el pèsols molt a poc a poc, procurant que no es desfacin, i els deixem refredar en la mateixa aigua on els hem bullit.
Agafem una cassola hi posem oli i uns alls tallats, procurant que no s'enrosseixin i així evitem que amarguin el plat.
Agafem el peix, el passem per farina blanca i el posem a la cassola amb una mica de suc dels pèsols, fumet de peix.
Deixem que cogui molt a poc a poc, i de seguida ja és cuit.
Apaguem el foc, però abans tastem com està de sal i de pebre. El suquet queda blanc i molt bo. Per sobre li tirem julivert trinxat.
Presentada per Conxi Parrado
Agafem el peix, el passem per farina blanca i el posem a la cassola amb una mica de suc dels pèsols, fumet de peix.
Deixem que cogui molt a poc a poc, i de seguida ja és cuit.
Apaguem el foc, però abans tastem com està de sal i de pebre. El suquet queda blanc i molt bo. Per sobre li tirem julivert trinxat.
Presentada per Conxi Parrado
I o repases, esta mal explicat, gràcies per la recepte