Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

BASE DE BRAÇ DE GITANO

dimecres, 30 de maig del 2012
Ingredients:


3 ous
100 gr. de farina
100 gr. de sucre
Raspadura de llimona
1 culleradeta de llevat en pols

Elaboració del plat:

Treballeu en un bol els rovells d'ou i el sucre, amb una cullera o espàtula de fusta, fins que quedi una pasta esponjosa i fina; en aquest punt afegiu-hi la farina, barrejada amb el llevat, fins que us quedi tot ben unit; aleshores agregueu-hi les clares a punt de merenga, fent-ho amb molta suavitat. Aboqueu la pasta en una plata de forn poseu-hi un paper de barba o vegetal ben untat i esteneu-hi la pasta, deixant-la primeta.Feu-la coure al forn una mica fort uns 8 o 10 minuts, no pas més. Si la coeu massa, la pasta us quedaria seca i no la podríeu enrotllar, perquè es trencaria.
Una vegada sigui cuita, poseu-la damunt el taulell i traieu-li el paper amb molt de compte, tombeu-la i tapeu-la amb un drap de cuina perquè no s'assequi (la mateixa humitat que farà el marbre ens la conservarà tendra fins el moment de farcir-la)
Presentada per Mª Rosa Dantí

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada