Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

BOLES DE PATATES FARCIDES

diumenge, 27 de maig del 2012
Ingredients:


Patates
Mantega
Una mica de farina
Salsitxes
Salsa de tomàquet
Ou
Oli

Elaboració del plat:

Es fregeixem les salsitxes totes esmicolades en una paella amb oli. Si es mullem amb aigua se'ls hi treu la pell amb més facilitat.
A part es fa un puré només amb les patates i la mantega (es passen les patates i la mantega per el xino o passapurés).
Després s'escampa una mica de farina per sobre del puré i es barreja bé.
S'unten les mans amb farina, poca, i es fan les boles.
S'agafa cada bola per separat i se'ls hi fa un bon forat al centre i a dins es posa la carn picada fregida.
Abans haurem fet les divisions de la patata i la carn perquè ens quedin ben repartides les racions.
Es tornen a reconstruir les boles, es passen per ou batut i es fregeixen.
A part, per acompanyar-les, es fa una salsa de tomàquet fregit amb sucre.
Presentada per Conxi Parrado

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada