Patates
Mantega
Una mica de farina
Salsitxes
Salsa de tomàquet
Ou
Oli
Es fregeixem les salsitxes totes esmicolades en una paella amb oli. Si es mullem amb aigua se'ls hi treu la pell amb més facilitat.
A part es fa un puré només amb les patates i la mantega (es passen les patates i la mantega per el xino o passapurés).
Després s'escampa una mica de farina per sobre del puré i es barreja bé.
S'unten les mans amb farina, poca, i es fan les boles.
S'agafa cada bola per separat i se'ls hi fa un bon forat al centre i a dins es posa la carn picada fregida.
Abans haurem fet les divisions de la patata i la carn perquè ens quedin ben repartides les racions.
Es tornen a reconstruir les boles, es passen per ou batut i es fregeixen.
A part, per acompanyar-les, es fa una salsa de tomàquet fregit amb sucre.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada