besuc gran
patates
1 llimona
ceba (opcional)
conyac o xerès sec
julivert
pebre negre o blanc
oli i sal
Elaboració del plat:
ceba (opcional)
conyac o xerès sec
julivert
pebre negre o blanc
oli i sal
Elaboració del plat:
Un cop el besuc està net el salpebrem. Tallem les patates a rodanxes primes i les fregim una mica.
Les posem en una safata del forn , per sobre hi posem la ceba feta de la mateixa manera i ho aprofitem per fer-ho servirde llit per el peix.
A cadascun dels talls li fem una obertura i, en aquesta, hi col·loquem una rodanxa de llimona.
A sobre del peix hi tirem un raig d'oli, un de conyac o xerès, i els alls i julivert tallats petits.
També hi posem una mica d'aigua perquè no s'enganxi i es coguin bé les patates . Tot plegat ho fiquem al forn fins estigui cuit.
Resulta un plat deliciós, ja que les patates queden més bones que el mateix peix.
Les posem en una safata del forn , per sobre hi posem la ceba feta de la mateixa manera i ho aprofitem per fer-ho servirde llit per el peix.
A cadascun dels talls li fem una obertura i, en aquesta, hi col·loquem una rodanxa de llimona.
A sobre del peix hi tirem un raig d'oli, un de conyac o xerès, i els alls i julivert tallats petits.
També hi posem una mica d'aigua perquè no s'enganxi i es coguin bé les patates . Tot plegat ho fiquem al forn fins estigui cuit.
Resulta un plat deliciós, ja que les patates queden més bones que el mateix peix.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada