Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

BESUC AL FORN

dimarts, 8 de maig del 2012
Ingredients:

besuc gran
patates
1 llimona
ceba (opcional)
conyac o xerès sec
julivert
pebre negre o blanc
oli i sal


Elaboració del plat:  


Un cop el besuc està net el salpebrem. Tallem les patates a rodanxes primes i les fregim una mica.
Les posem en una safata del forn , per sobre hi posem la ceba feta de la mateixa manera i ho aprofitem per fer-ho servirde llit per el peix.
A cadascun  dels talls li fem una obertura i, en aquesta, hi col·loquem una rodanxa de llimona.
A sobre del peix  hi tirem un raig d'oli, un de conyac o xerès, i els alls i julivert tallats petits.
També hi posem una mica d'aigua perquè no s'enganxi i es coguin bé les patates . Tot plegat ho fiquem al forn fins estigui cuit.
Resulta un plat deliciós, ja que les patates queden més bones que el mateix peix.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada