300 g. d'arròs
1 porro
1 ceba petita
100 g. d'espàrrecs de marge
50 g. de pastanaga
100 g. de xampinyons
2 grans d'all
50 g. de mantega
50 g. de formatge parmesà
brou de verdures
oli d'oliva, sal i pebre
Elaboració del plat:
Opció 1:
Piquem la ceba i el porro
Tallem la resta de verdures a dauets
En una cassola posem la mantega i l'oli hi sofregim la ceba i el porro fins que quedi transparent
Afegim la resta de les verdures i saltegem 5 minuts aprox.
Posem l'arròs i el rossegem una mica, posar la sal
Mullar amb el brou i remenar i a mesura que el vagi absorbint n'anem afegint mes , tastem com està de sal i posem el pebre.
Tornem a posar més brou i el deixem bullir 15 minuts més
Afegir el formatge ratllat per sobre i gratinar uns minuts
El treiem i deixar reposar tapat 5 minuts mes
El formatge el poso abans que el brou, la resta igual i sense gratinar
Es fa el sofregit igual
Amb l'aigua bullint faig una cocció amb la resta de verdures, 5 minuts, les trec i les poso amb aigua i gel 2 minuts, escórrer i reservar
Aprofitar el brou per mullar l'arròs
La resta igual que la opció 1
Un cop cuit l'arròs posar les verdures per sobre, el formatge i gratinar
Pels que teniu internet, busqueu aquesta adreça
http://www.gastronomiaycia.com/2010/10/06/diez-cosas-que-necesitas-saber-para-perder-peso/
Es un vídeo de la BBC força interessant.
Aquest vídeo el van passar al canal 33 el 4/1/12
Mireu si el trobeu també a TV3 a la carta
Presentada per Josep Bach
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada