Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

MONA DE PASQUA

dissabte, 7 d’abril de 2012
Ingredients:


125 g de sucre
125 g de farina
3 ous
2 cullerades d'oli
1 copeta d' anís
raspadura de llimona
1 sobre de llevat
1/2 got de llet
melmelada d'albercoc

Elaboració del plat:

Separem els rovells de les clares i els barregem amb el sucre. Tot seguit, hi afegim, un per un, la resta dels ingredients; finalment, hi incorporem les clares muntades al punt de neu.
Ho posem en un motlle i ho introduim al forn, que ha d' estar ben calent. Abaixem una mica la temperatura del forn cada 10 minuts durant el temps de cocció, entre 30 i 40 minuts en total. Acontinuació, ho punxem amb una agulla i, si surt neta, és que la mona ja està al punt.
La desemmotllem i la deixem refredar. L'obrim pel mig i hi untem una capa de melmelada, per dintre i per fora.
Els guarniments de la mona de Pasqua són al gust de cadascú (ous,plomalls,figuretes....).

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada