Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

AMANIDA D'ARRÒS

dimecres, 18 d’abril del 2012
Ingredients:

1 enciam
200g d'arròs
1 poma
200 g de xampinyons
Salsa vinagreta.
julivert.
Opcional:
1 rovell d'ou
12 cullerades d'oli
3 cullerades de vinagre
sal
pebre.

Elaboració del plat:

Feu l'arròs. Un cop fet, deixeu-lo refredar una mica.
Prepareu els xampinyons per l'amanida.
La poma, pelada i fregada amb llimona, es parteix en quatre trossos i se li treu el cor i es talla a rodanxes fines.
En servir-lo, poseu al fons de la plàtera l´enciam tallat petit, juntament amb la poma i regueu amb salsa vinagreta, poseu l'arròs barrejat amb els xampinyons, torneu a regar amb salsa vinagreta i escampeu-hi pel damunt julivert trinxat.
Presentada per Mª Rosa Dantí

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada