Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

VEDELLA A LA CATALANA

dimecres, 14 de març de 2012
Ingredients:


Vedella amb un  tros.
1 ceba grossa.
2 ó 3 tomàquets.
1 pebrot vermell
1 branqueta de julivert.
1 canó de canyella
1 cabeça d'alls
1 tassa d'oli.
2 tasses de vi blanc.
1o 2  tasses d'aigua.
1 llimona.


Elaboració del plat:

Es posa en una cassola tot en cru: el tros de vedella, amb la ceba, els tomàquets, el pebrot vermell i el julivert tot tallat petit, la canyella i la cabeça d´alls que després treurem.
S'hi posa la sal i el pebre i es  cobreix amb una tasseta d´oli, dos  de vi blanc i una ó dues  d´aigua; es posa  a coure a foc lent, i s´hi afegeix el suc de la llimona, vigilant que  no es quedi sense  suc.
Quant  està  a mig coure, se li tira una mica més d´oli, vi i aigua i unes quantes patates ,fins que tot estigui cuit.

Presentada per Montserrat Rabinat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada