Ingredients:
Ceba
Aigua
Sal i pebre
Pa
Formatge ratllat
Llet
Elaboració del plat:
Fregiu la ceba amb mantega. Quan comença a enrossir-se, afegiu-hi un litre d'aigua, sal i pebre al vostre gust. Feu-ho bullir una bona estona fins que es redueixi.
Fregiu crostons de pa sucats amb llet. També poden ser torrats al forn amb un raig d'oli.
Col·loqueu el pa en els plats, escampeu-hi formatge gruyère per sobre, i fiqueu-ho al forn per gratinar.
Presentada per Montserrat Rabinad Olivé (Extret del llibre "Una dèria pels fogons" de M. Ponsa Tarrés
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
SOPA DE CEBA
Publicat per
maridetossa
a
17:44
dimecres, 14 de març del 2012
Etiquetes de comentaris:
Primers plats,
Sopes i cremes,
Trobada Sopes
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada