Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

SOPA D'ALL

dimecres, 21 de març del 2012
Ingredients:

8 grans d'all
2 ous
150 g. de pa de barra estreta
1 litre i 1/4 d'aigua

Elaboració del plat

En un cassó amb una mica d'oli, poseu-hi els alls aixafats i sofregiu-los; quan hagin agafat color treieu-los del foc, poseu-hi el pa a llesquetes fines, la meitat de l'aigua bullent, i deixeu-ho reposar uns 5 minuts, tapat.
Després, ho trinxeu amb la batedora i hi afegiu l'aigua que queda, també bullint; poseu-ho al foc i deixeu-ho coure 15 minuts, a poc a poc; s'hi tira sal i pebre.
En servir s'hi afegeixen els ous batuts, barrejant-los amb la batedora, remenant fort.

Presentada per Maria Rosa Dantí

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada