Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

RODÓ DE VEDELLA-ESTIL VALLESÀ

dimecres, 28 de març de 2012

Ingredients:

Rodó de vedella
Talls de cansalada
Claus sencers d'espècies
Dues cullerades grosses de llard
Pebre blanc
Grans d'all
Oli
Sal
Got de vi ranci sec
Ceba
Dues cullerades de farina
1 grapat de moixernons-remullats una estona abans.


Elaboració del plat

Preparem el tall rodó, introduint-li les tires primes de cansalada, i alguns grans d'all crus, claus sencer
pebre blanc i la sal necessària.
Posem en una cassola junt amb 2 cullerades grosses de llard i un bon raig d'oli.Tirem  l'aigua que cobreixi la meitat del tall, i deixem  que bulli i agafi color.
Després tirem el got de vi ranci sec o xerès.L'anem girant perquè es cogui de tots els costats.
En una paella posem uns talls de cansalada  i la fem fondre amb uns grans d'all, ceba rallada i dues
cullerades de farina , remenant contínuament perquè no es cremi.
Seguidament tirem dins la cassola els moixernons remullats.

Presentada per Maria Pont Vié

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada