Ingredients:
Mitja dotzena d' ous
1 cap d'alls
1 ceba petita
2 tomàquets sencers
pèsols
oli
carxofes
ametlla granulada
1 grapat de panses
sal, pebre, pebre vermell (dolç)
mig cullerot de caldo o aigua.
Elaboració del plat:
Prèviament en un cassó d' aigua bullirem els ous 10 o 15 minuts degudament netejats i tallats a trossets.
Seguidament la ceba ratllada a fi de que el barreig sigui millor, ratllarem també el tomàquet i un pols de sal.
Afegirem els pèsols i el ous durs partits per la meitat, posem un pols de pebre, el caldo les panses i l'ametlla granulada.
A continuació posem les carxofes que prèviament escorregudes haurem arrebossat.
Ho deixarem uns cinc o deu minuts i ho servirem acompanyat d' unes torradetes de pa fregit.
Presentada per Maria Pont Vié.
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
PLAT D' OUS DURS
Publicat per
Assumpció Volart
a
0:19
divendres, 16 de març del 2012
Etiquetes de comentaris:
Ous,
Productes de Palou,
Segons plats,
Trobada Ous
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (125)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada