Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PLAT D' OUS DURS

divendres, 16 de març del 2012
Ingredients:

Mitja dotzena d' ous
1 cap d'alls
1 ceba petita
2 tomàquets sencers
pèsols
oli
carxofes
ametlla granulada
1 grapat de panses
sal, pebre, pebre vermell (dolç)
mig cullerot de caldo o aigua.


Elaboració del plat:

Prèviament en un cassó d' aigua bullirem els ous 10 o 15 minuts degudament netejats i tallats a trossets.
Seguidament la ceba ratllada a fi de que el barreig sigui millor, ratllarem també el tomàquet i un pols de sal.
Afegirem els pèsols i el ous durs partits per la meitat, posem un pols de pebre, el caldo les panses i l'ametlla granulada.
A continuació posem les carxofes que prèviament escorregudes haurem arrebossat.
Ho deixarem uns cinc o deu minuts i ho servirem acompanyat d' unes torradetes de pa fregit.

Presentada per Maria Pont Vié.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada