Ingredients:
3 ous
75g de tonyina en escabetx
400g d'espinacs
250g de patatas
250gde tomàquets
25g de mantega
1/4de litre escàs de salsa maionesa
enciam
Elaboració del plat:
Netegeu els espinacs, treieu-ne els troncs, bulliu-los; destrieu-los amb una forquilla, sofregiu-los uns minuts amb mantega,
Peleu les patatas i talleu-les a trossets petits i fins; fregiu-les sense daurar.
Feu una salsa de tomàquet.
Feu les truites. Col·loqueu primerament la de patata, després la de tonyina i a sobre la d'espinacs.
Poseu les dues salses per sobre i adorneu tot el voltant amb enciam.
Presentada per Mª Rosa Dantí.
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
PASTÍS DE TRUITES
Publicat per
Assumpció Volart
a
17:00
dimecres, 21 de març del 2012
Etiquetes de comentaris:
Ous,
Primers plats,
Productes de Palou,
Trobada Ous,
Verdures i hortalisses
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (125)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada