Ingredients:
200 g de sobrassada de Mallorca
16 maires
2 ous
farina
pa ratllat
oli d'oliva (per fregir)
sal i pebre negre
Elaboració del plat:
Netejar les maires. Treure el cap i l'espina.
Adobar-les amb una mica de sal i pebre.
Posar enmig del peix trossos petits de sobrassada procurant que ocupin el lloc de l'espina central.
Unir les dues supremes del peix per tal que tornin a la forma primitiva de la maira.
Enfarinem el peix, el passem per ou batut i després per pa ratllat.
Fregir les maires en una cassola amb oli d'oliva.
Es pot servir fred o bé calent.
Presentada per Pilar Ruera
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
MAIRES FREGIDES AMB SOBRASSADA DE MALLORCA
Publicat per
Encarna Garcia
a
17:35
dimecres, 14 de març del 2012
Etiquetes de comentaris:
Entrants,
Marisc,
Primers plats,
Trobada Peix i marisc
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada