Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

COLIFLOR AL FORN

dimecres, 21 de març del 2012
Ingredients:



1 Coliflor
250 grs. de Botifarra
Mantega
Llet i farina per la beixamel
1 Ceba
Salsa de tomàquet
Formatge ratllat
Sal i pebre


Elaboració del Plat:

Renteu i bulliu la coliflor partida en ramets, procurant que quedin sencers.
Un cop escorreguda, col·loqueu-la en una plata, untada amb mantega, per anar al forn
Fregiu amb oli unes botifarres sense pell o carn picada de porc. Sofregiu amb mantega una ceba
ratllada, a foc molt suau. Quan comenci a agafar color beixamel afegiu-hi sal i pebre al vostre gust i un polsim de nou moscada. Si teniu salsa de tomàquet a la nevera, poseu-ne unes cullerades damunt de tot de la beixamel. Escampeu-hi formatge ratllat i gratineu-ho al forn.

Presentada per Francesc Garcia

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada