Ingredients
Calamarsets
Farina
1 kg de pèsols
oli
sal
orenga
brot de farigola
1 gra d'all
pa fregit
avellanes
un cullerot de brou
Elaboració del plat
Posarem un raget d'oli , en una paella petitona, i fregirem una llesqueta de pa i un gra d'all poc torrat. Ho picarem al morter, junt amb les avellanes, l'all, la torradeta i afegirem també el cullerot de caldo.
Seguidament en una cassola, hi posarem l'oli sobrant de fregir el gra d'all i afegirem els pèsols i la picada del morter amb el brou inclòs, l'orenga i la farigola.
Un cop nets els calamarsets afegirem una mica de sal, els passarem per la farina, prepararem la planxa i quant sigui calenta els hi posarem, tomba i tomba, els treurem i afegirem a la cassola.
Presentada per Maria Pont Vié.
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
CALAMARSETS AMB PÈSOLS
Publicat per
Assumpció Fontcuberta
a
17:44
dimecres, 28 de març del 2012
Etiquetes de comentaris:
Marisc,
Segons plats,
Trobada Peix i marisc
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (125)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada