Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CALAMARSETS AMB PÈSOLS

dimecres, 28 de març de 2012
Ingredients

Calamarsets
Farina
1 kg de pèsols
oli
sal
orenga
brot de farigola
1 gra d'all
pa fregit
avellanes
un cullerot de brou


Elaboració del plat

Posarem un raget d'oli , en una paella petitona, i fregirem una llesqueta de pa i un gra d'all poc torrat. Ho picarem al morter, junt amb les avellanes, l'all, la torradeta i afegirem també el cullerot de caldo.
Seguidament en una cassola, hi posarem l'oli sobrant de fregir el gra d'all i afegirem els pèsols i la picada del morter amb el brou inclòs, l'orenga i la farigola.
Un cop nets els calamarsets afegirem una mica de sal, els passarem per la farina, prepararem la planxa i quant sigui calenta els hi posarem, tomba i tomba, els treurem i afegirem a la cassola.

Presentada per Maria Pont Vié.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada